A kedvezményezett neve: GRANDBAU-KER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Gyártási technológia fejlesztése a GRANDBAU-KER Kft-nél.”

A szerződött támogatás összege: 14 900 000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósítás során beszerzésre kerülő scm TF 130 Class TL asztalos marógép speciális felszereltségének köszönhetően a cég új termékkel a fa-alu nyílászárókkal tud megjelenni a piacon. Az új speciális marógéppel önállóan, tervezett gyártási folyamatot tudnunk megvalósítani a fa és fa-alu nyílászárók gyártásánál. Az scm TF 130 Class TL asztalos marógép oldalán elhelyezett nehéz csapozó-kocsival, meghosszabbított feladóasztallal, és kihúzható homlokoldali támasszal – ablak, ajtógyártáshoz ideális univerzális marógép, mellyel az épületasztalos termékek minden marási munkafázisa elvégezhető.
A BT Tambone FB 200 vasalat beszerelő asztal segítségével jelentősen növekedne a nyílászárók gyártásunk hatékonysága. Az új géppel az ablakszárny rögzítése után, a vasalat mérése és levágása hidropneumatikus ollóval történik. A vasalatok rögzítése az automata adagolással ellátott manuális csavarbehajtóval történik, mely mélységérzékelő funkcióval van ellátva.
A gyártási tevékenységünk kapcsán hatékonyabb munkavégzés várható, gyorsabban tudjuk megoldani a vasalatok készítését. A gyorsabb munkafázisokkal a teljes gyártási folyamat lerövidülni, ezáltal a vevőkiszolgálás/gyártási idő gyorsaságában is javulni fogunk. A beruházás támogatja a gyártási tevékenységünk hatékonyságát, csökkenti a gyártási időt, így több megrendelésnek tudunk eleget tenni, tehát a vállalkozásunk jövedelmezősége is javul.

A projekt befejezési dátuma: 2018.09.10.

Projekt azonosító száma : GINOP-2.1.8-17-2017-00927

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük